Een fotoshoot?

frame profielfotografie profielfotograaf Chick On Wheelzz fotografie, fotograaf Valkenswaard www.chickonwheelzz.nl

Uw profielfoto bepaald voor een belangrijk deel de eerste indruk die u op mensen maakt.

Die mooie foto van u op een zonovergoten strand met een heerlijke cocktail in uw hand, kan wel eens de verkeerde indruk wekken.

Uw profielfoto is het visitekaartje van u of uw bedrijf. Laat zien wie u bent en waar u voor staat  zodat mensen / potentiële klanten een juiste indruk van u krijgen.

Een goede profielfoto zorgt ervoor dat u een betrouwbare en competente indruk maakt in uw professionele netwerk.

  • Zorg dat uw profielfoto up to date is.
  • Straal zelfvertrouwen uit dan sta je al 1-0 voor met je online profilering.
  • Gebruik vaak dezelfde foto, dat wekt vertrouwen.

Hoe bereid ik me voor op een fotoshoot?

Zorg dat je uitgerust naar de fotoshoot komt. Dus ga op tijd naar bed de avond voor de fotoshoot en drink niet te veel alcohol. Als je naar de zonnebank wilt of in de zon gaat, let dan op dat je niet verbrand vlak voor de shoot.

Is er een visagist aanwezig tijdens de fotoshoot maak jezelf dan lichtjes of niet op. Doe je de make-up zelf voor de shoot, breng deze dan iets zwaarder op dan je normaal zou doen omdat door de studiolampen je make-up deels wegvalt op de foto.

Zoek wat voorbeeld foto’s in tijdschriften en op internet van hoe je zelf graag op de foto zou willen. Laat deze voorbeelden vooral aan me zien! Deze voorbeelden dienen dan als basis uitgangspunt voor jouw shoot. Als je wilt kun je voor de spiegel oefenen met poses. Dit helpt sommige wat te wennen aan poseren.