Waarom deze website??

ChickonwheelzzOp dit moment ben ik bezig de website opnieuw in te richten. Vandaar dat het er misschien wat rommelig uitziet, sorry daar voor 😉

Wat wil ik op de website gaan zetten en waarom??

Het leven wat ik leefde maakte me niet gelukkig. Door alle stuggles en onverwerkte emoties uit mijn verleden, het ziek zijn en daar door een ander leven moeten lijden dan hoe ik het misschien in eerste instantie zou willen, kwam ik tot de beslissing “het roer moet om” Ik wil meer van het leven gaan genieten en dingen doen waar ik gelukkig van word! Maar wat wil ik dan? Waar word ik gelukkig van?

Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe dingen te leren, te zien en me te ontwikkelen tot een fijner en leuker persoon. Ik wil meer van de wereld zien, nieuwe mensen ontmoeten en vooral leren van andere culturen en daar het beste van gebruiken om zelf een betere kijk op het leven te krijgen.

Graag wil ik je meenemen op mijn reis naar mijn nieuwe toekomst. Dit klinkt misschien wat zwaar maar ik hoop dat ik andere/ nieuwe inzichten krijg, hier van leer en daar mee misschien ook andere kan inspireren gelukkiger te zijn of te worden met wat het leven bied.

Op deze website wil ik jullie laten zien hoe mijn reis eruit ziet. Niet alleen foto’s die ik maak of gemaakt heb van de plekken waar ik kom of mensen die ik ontmoet, ik wil ook vertellen over mijn leven over de hobbels die ik moest nemen om te zijn waar ik nu ben en over dingen die ik mee maak.

Omdat ik fotografie nog steeds ontzettend leuk en interessant vind wil ik toch nog wat informatie en foto’s die ik genomen heb in mijn studio op de website laten staan. Je kunt de foto’s vinden onder het kopje “portretfotografie” Informatie over fotoshoots kun je vinden onder het kopje “geeft uw profielfoto de juiste indruk”

Ik doe dit vooral om anderen te inspireren te motiveren en mijn (misschien wat beperkte) kennis door te geven.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *