Waarom deze website?

Op dit moment ben ik bezig de website in een nieuw jasje te steken, vandaar dat het er misschien wat rommelig uitziet.

Wat wil ik met deze website doen?

Door een aantal stuggles en onverwerkte emoties uit mijn verleden, het ziek zijn en daardoor een ander leven moeten leven dan ik misschien in eerste instantie zou willen, kwam ik tot de beslissing “het roer moet om” Ik wil meer van het leven genieten en dingen doen waar ik gelukkig van word! Maar wat wil ik? Waar word ik gelukkig van?

Ik wil nieuwe dingen leren, mezelf opnieuw ontdekken en mijn horizon verbreden. Met een andere kijk op het verleden, en met een roze bril naar de toekomst, om zelf een betere kijk op het leven te krijgen.

Graag wil ik je meenemen op mijn reis naar mijn nieuwe toekomst. Dit klinkt misschien wat zwaar maar ik hoop dat ik andere en nieuwe inzichten krijg, hiervan leer en daarmee misschien ook andere kan inspireren gelukkiger te zijn, of te worden, met wat het leven hen bied.

Op deze website wil ik jullie meenemen in mijn reis. Niet alleen met foto’s die ik maak of gemaakt heb van de plekken waar ik kom of mensen die ik ontmoet, ik wil ook vertellen over mijn leven, over de hobbels die ik moest nemen om te zijn waar ik nu ben en over dingen die ik meemaak.

Omdat ik fotografie nog steeds ontzettend leuk en interessant vind wil ik nog wat informatie, en foto’s die ik genomen heb in mijn studio, op de website laten staan. Je kunt de foto’s vinden onder het kopje “archief fotostudio” Informatie over fotoshoots kun je vinden onder het kopje “geeft uw profielfoto de juiste indruk”

Ik doe dit vooral om anderen te inspireren te motiveren en mijn (misschien wat beperkte) kennis door te geven.

Author: chickonwheelzz