Chick On Wheelzz

Waarom de naam Chick On Wheelzz?

Via een dating site leerde ik een leuke jongen kennen. We hadden een goede klik en al snel liep dat uit op een serieuze relatie. Op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat hij mijn nummer in zijn telefoon had opgeslagen onder de naam COW.

Wenkbrauw ophalend keek ik hem aan, cow, koe, dat leek me best wel een belediging…  

Hij begon te lachen, en meteen zag ik de link, COW Chick On Wheels. In mijn dating profiel had ik er ook zeker niet omheen gedraaid, ik maakte vaak gebruikt van mijn rolstoel en dat is niet bepaalt iets wat je kunt verbloemen, wat ik trouwens ook niet zou willen, het is een deel van mijn identiteit. Buiten dat, ik ben nou eenmaal ziek en dat bepaalt bijna alles in mijn leven, daar moet je als partner ook maar mee kunnen dealen. Al snel kreeg ik de bijnaam “Chicky”.

Een tijdje later was ik op zoek naar een toepasselijke naam voor mijn website, iets wat bij mij paste en het persoonlijk maakte. Nou ben ik dol op alles met wielen en ja zelfs mijn rolstoel, voor mij betekend dat vrijheid. Om het nog persoonlijker te maken veranderde ik wat aan die naam en voegde de zz toe, voor degenen die het nog niet weten… ik slaap vaak/veel, vandaar ZZ 😴

Gerelateerde berichten