Door een aantal stuggles en onverwerkte emoties uit mijn verleden, het ziek zijn en daardoor een ander leven moeten leven dan ik misschien in eerste instantie zou willen, kwam ik tot de beslissing “het roer moet om”. Ik wil meer van het leven genieten en dingen doen waar ik gelukkig van word! Maar wat wil ik, wat kan ik en waar word ik gelukkig van?

Ik wil mezelf opnieuw ontdekken en mijn horizon verbreden. Met een andere kijk naar het verleden en met een roze bril naar de toekomst.

Op deze website wil ik jullie meenemen op de reis naar mijn nieuwe toekomst. Dit klinkt misschien wat zwaar maar ik hoop dat ik andere en nieuwe inzichten krijg, hiervan leer en daarmee misschien ook andere kan inspireren gelukkiger te zijn of te worden met wat het leven hen bied. Ook doe ik dit om bewustzijn te creƫren, dat het leven je niet altijd brengt wat je verwacht of hoopt en dat het leven niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is.

Niet alleen met foto’s die ik maak of gemaakt heb, van de plekken waar ik kom of mensen die ik ontmoet, ook wil ik vertellen over mijn leven, over de hobbels die ik moest nemen om te zijn waar ik nu ben.

Gerelateerde berichten